Една от най-атрактивните новинарки в bTV - Гена Трайкова, е загубила момичешкия си чар и е заприличала на истинска матрона, цъкат разочаровано нейни колеги, облизвали се доскоро по блондинката.
 
Останала без мъжка компания в леглото, русокоската се е отдала на вредни удоволствия – ядене, пиене и пушене, което се отразило доста зле на фигурата ѝ, твърди "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.
 
Преди броени дни амбициозната журналистка бе засечена да си купува цигари от денонощен магазин до пазара „Борово” късно вечерта. Гена изскочи бързо от такси, спряло на булеварда, и се шмугна в магазина, където напазарува няколко кутии български цигари, след което отново се върна в жълтата кола и отпраши в неизвестна посока. 

Сексапилната щерка на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър направи шокиращо интимна изповед (СНИМКИ 18+)

Сядайки на седалката зад бакшиша, Гена веднага припали, явно обзета от никотинов глад. Трайкова изглежда отиваше на късно гости, защото се бе нагиздила като за специална вечер в актуалното турскосиньо. Блондинката бе облякла ефектна дълга рокля, на места доста прозрачна, а косата си бе хванала с диадема в същия цвят. Към тоалета вървеше огромна маркова чанта с няколко нюанса разлика от роклята, която Гена дори не успя да закопчае, след като докопа папиросите, защото бързаше към таксито, за да не ѝ не надуе сметката от дългия престой. 
 
Тоалетът обаче не стоеше на фигурата ѝ с достатъчно сексапил, както едно време. Макар че покриваше по-голямата част от наедрялото ѝ тяло, личеше, че мацката бая се е деформирала от излишните сланинки. Вместо да изглежда елегантна и изтънчена, Гена изпълваше дрехата прекалено много, а тънките презрамки подчертаваха дебелички рамене. Нейни колеги потвърдиха, че хубавицата крее сред изобилно хапване и пийване, от което дори лицето ѝ станало пухкаво. „Е, не е тая мадама, която беше. Променена е много.”, коментираха тв звездата и чакащите на близката спирка столичани.