Най-новият промо – микс на Пол Ван Дайк е личния подарък на идола към най-верните му български фенове в Зимния дворец на 18-ти април. DJ-ят пристига с няколко хиляди копия от най-топлия си микс, с които ще зарадва всеки свой гост по случай първото си парти в България, което съвпада и с Великденския празник.
 Немския DJ, който редовно подкрепя различни благотворителни и социални инициативи и най-вече бедните деца по света, ще зарадва и най-обикновените си фенове с малко, но специално внимание. Идеята за приятния жест към всеки гост в Зимния дворец е лично на звездата, споделиха организаторите от Жокер медиа.
При първото си гостуване в София идолът в електронната музика ще се срещне и с младите таланти от Мusic Idol 3, достигнали до финала на шоуто.

И още нещо - броени дни преди да ни посети, DJ-ят получи поредното признание за своя труд и талант - наградата The Best Producer на авторитетните IDMAward 2009. Най-добрият DJ на планетата за 2005 и 2006г обещава да даде всичко от себе си, при първата си среща с българската публика. На 18-ти април той ще пуска някои от най-известните си миксове и ремикси, а най-новия ще подари буквално на всеки присъстващ в залата.
Организаторите от Жокер медиа напомнят, че билетитe за партито са с цена 45лв, могат да се намеря в Билетния център в НДК, касата на Тайфун в Зимния дворец, магазините на Germanos, Office1Superstore, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. В деня на събитието цената на билета ще бъде 55лв. В офиса на Жокер медиа могат да бъдат закупени и вип билети с цена 65лв, като тяхното количество е ограничено. В залата няма да бъдат допускани лица под 18 години, за това всеки закупил си билет трябва да носи и личната си карта. /БЛИЦ