Двойничка на Памела Андерсън ще разгорещи страстите в София.
Две порнозвезди гостуваха у нас през миналата седмица. Това са двойничката на Памела Андерсън, чехкинята Магдалена Корбал, и нейният продуцент и настоящ актьор с 9 порно "Оскар"-а в кариерата си Лаурио Джиото. Двамата щурмуваха столицата, но поводът не беше снимките на поредната им гореща лента, а изложението "Ерос шоу", на което ще бъдат специални гости от 25 до 28 март. В столичната зала "Универсада" едрогърдата силиконка, която е истинско копие на холивудската сексбомба ще изнесе своя еротична програма заедно с още имена от порно индустрията. Шоуто им ще бъде показано в края на месеца за лица над 18 години. Традиционния еротичен фестивал ще предложи на посетителите си и богат избор от секс артикули, при това на голямо намаление.
По повод гостуването си в България тези дни, Лаурио заяви: "Поводът по който съм тук е набирането на нови лица за агенцията ми като еротични модели или порно актриси. Аз вече работя с две българки и ще ги похваля, тъй като се справят отлично с тази професия. Жените ви са много красиви, поддържани и се представят страхотно пред камерата", уверява унгарецът по паспорт, но с италиански псевдоним. В кариерата си мачото има завидните девет на брой порно "Оскар"-а и богата филмография от розови продукции. Въпреки че е собственик на агенция за модели и порноактриси, той продължава да се снима, защото това за него е освен работа и огромно удоволствие. „Никога не ми омръзва да правя секс дори и когато се прибера вкъщи с приятелката ми. Това е формулата да изглеждам толкова млад и сексапилен”, със самочуствие призна Лаурио.
Магдалена Корбал е една от най-големите звезди, които работят за него. Заради съществените прилики с Памела Андерсън блондинката се радва на изключителен интерес в порно индустрията, но отказва да се снима във всеки филм. Навлиза в тази сфера преди 4 години и за момента е приела да участва в десетина продукции. Хонорара й расте главоломно, а софиянци ще бъдат едни от малкото щастливци, които ще наблюдават шоуто й. Магдалена е на 29 години, които определено не й личат, а факта че има две деца ще изненада тези, които ще зърнат на живо перфектните й мерки. /БЛИЦ