Макар да живее от 3-годишен в София, певецът от „Ку-ку бенд” Борис Солтарийски трудно се ориентира в големия град. А най-голям кошмар са му столичните молове – влезе ли в някой от тях, тутакси се губи.

Преди няколко дни очевидци засякоха вокалиста на Слави да се лута по етажите на търговския център „Сердика”, пише "Уикенд". Музикантът бил рошав и с неподстригана брада, а тоалетът му също заслужавал критики – върху черен дълъг пуловер бил навлечен с късо яке. Небрежният външен вид на Борис допълнително подклаждал тиражираното в пресата подозрение, че съпругата му Аделина го е изоставила преди няколко месеца.

Докато се возел на ескалаторите, 36-годишният музикант се озъртал уплашено. Погледът му търсел точно определен магазин, но така и не го намирал. Щом стъпил на твърда земя, Солтарийски тръгнал да издирва информационна табела, която да му помогне за ориентацията.

След като дълго се взира в картата на мола, певецът най-сетне открил онова, което му трябвало – указание как да стигне до книжарница. После отново се метнал на ескалатор и слязъл на ниво -1, където се продават томчетата с художествена, научна и документална литература. В магазина за книги Борис удостоил с внимание единствено щанда с промоциите. От там той си взел две четива с драстично намалени цени.