Някои от най-популярните родни хубавици не се свенят да разхвърлят всичко от себе си, само и само да изкарат по-солиден бакшиш, пише HotArena. Цял куп миски и кандидат миски предпочитат да заработват по клубовете, където танцуват в оскъдни одежди пред погледите на зажаднели заможни господа. Типичен пример е Ася Капчикова. Бившата на Криско се принуди да се чекне по клубовете след като се раздели с рапъра, за да може да се издържа.
Крисковица цяло лято извива снага в Свети Влас, където се изявява като същинска кючекчийка. Тя не се свени да обикаля по масите и да навира прелестите си в лицата на мъжете, а тези й "умения" й докарвали по минимум 150 лева на вечер. Натикани, естествено, в бельото й.

Една от забивките на Ники Михайлов - Дилена Христова, също си изкарва прехраната по този начин. Тя вие снага в еротичното шоу "Бабилон Шоу" заедно с друга кандидат-плеймейтка - Мартина Юрукова.

По-паметливите помнят, че и Елена Кучкова започна кариерата си като еротична танцьорка. В  бранша я вкарва бившето й гадже - танцьорът Стефан Роглев, който до ден днешен си изкарва парите по този начин. Тогава Ели не се свенеше да сяда в скутовете на мъжете, в това число и на певеца Константин, само по гол бюст. 

След като се хвана с политика Любо Бентлито обаче Кучкова забрави за разюзданото поведение и го раздава примерна дама. 

Една от най-скандалните носителки на титлата Мис Силикон Джулиана Гани танцува на богати чичковци по клубовете още от 15-годишна. В момента тя твърди, че танците са зад гърба й, тъй като си има богат любовник, който я издържа. 

Мис София Гери Тилева също е част от вече споменатото Бабилон Шоу, където вееше тяло и бившата на Христо Сираков Биляна Евгениева. Галя на Азис също заработваше с голи танци, а безспорно най-известната в бранша е Биляна Йотовска. 

Която дори си основа собствен балет - The Secret Garden Show. Тя обаче се дразни на определенията "танцьорка" и е категорична, че това, което тя и момичетата й предлагат, е красива еротика. Действително, тоалетите им са на изключително високо за българските стандарти ниво, а те дори бяха поканени на 35-дневно турне в Китай, където танцуваха всяка вечер, предават от Телеграф.