Емануела отпразнува рождения си ден извън Къщата на „Биг Брадър“. Тя успя да види и своите приятели, но без да говори с тях. Излизането й от Къщата бе поредното й участие, този път в столичен клуб. Така тя съчета приятното с полезното и се отдели малко от интригите на останалите съквартиранти навръх личния й празник, пише в. "ШОУ". 

С безумен кич, тонове грим, голота, затворнически екип с налъми и евтин порно имидж се изложиха жените, прекрачили прага на Big Brother: Most wanted 2018 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Изпълнителката на „Гледай ме на снимка“ сияеше в дълга и сексапилна рокля, която подчертаваше физическите й дадености. Купонът по повод рождения й ден стартирал в Къщата със съквартирантите, но тя ги зарязала и отишла да пее, където я чакали най-верните й приятели. Заради правилника на „Брадъра“, Емануела нямала право да говори с тях. Това обаче не й попречи да ги поздрави от сцената и да пусне няколко шеги по повод участието си в най-рейтинговото шоу. 

От сцената топ звездата вдигна наздравица със скъпо шампанско и прикани всички да я подкрепят в новото й начинание. А останалите й съквартиранти съскат със зъби, че е единствената, която излиза толкова често от формата. Емануела е сред най-канените звезди по кръчмите и има поне по 3-4 участия на седмица. Заради влизането си в шоуто е отменила по-далечните дестинации, но пък графикът й е пълен с изяви на живо в София, Пловдив, Благоевград и т.н. Нейните съквартиранти подозират, че тя получава информация отвън и това като нищо ще я докара до финал, а защо не и да победи накрая.

Красимир КРАСИМИРОВ, в. "ШОУ"

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ИНФОРМАЦИИ ЧЕТЕТЕ  В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА