Съдебното решение се размина с очакванията на брадърката Ирена и тя сподели, че то не я устройва, затова и ще обжалва. Крайната й цел на моделката е детето й да живее без страх при нея. Хубавата бургазлийка напусна в понеделник къщата на Биг Брадър. Оказа се, че зрителите на шоуто не одобриха провокативното й поведение и близо 20% си дадоха гласа тя да бъде “изритана” навън, предаде кореспондентът на Агенция Блиц от морския град.
Сега в родния й град на манекенката предстои тежък съдебен процес за ограничаване на достъпа на бившия й съпруг до нея и тригодишната им дъщеря Мирела. Моделката никак не е доволна от последното развитие на процеса от края на миналата седмица, когато сценаристите я накараха да напусне луксозните покои на Къщата, за да се яви пред съда в Бургас. Според тях причината Ирена да се върне в Бургас заради делото е в буйния нрав на бившия й съпруг и навика му да влиза в ръкопашни схватки, коментираха още от пиар отдела. Но се разбра, че мъжът бил навит единствено да влезе в къщата, за да шибне два юмрука на шавливата си брачна половинка. Рогоносецът Калин категорично отказал да влиза в риалитито и да прави сеир, чрез който да “пълни гушките” на продуцентите и да вдига рейтинга на позалязалото шоу.
По повод жалбата на Ирена Иванова за физически тормоз, оказван й от бившия й съпруг Калин Стоянов, миналата седмица съдът в Бургас реши, че няма достатъчно основания, за да ограничи достъпа на бащата до детето му и го наказа само с предупреждение, както и да се въздържа от насилие. Съдебният състав обаче изслуша само Ирена. Тогава бившият й съпруг и адвокатката му не се явиха в съдебната зала. Калин заяви, че не е знаел за делото. Но съдебното решение не устройва Ирена и тя е решила, че ще обжалва, а крайната й цел е детето й да живее без страх при нея, далеч от баща си.
Въпреки че Ирена вече е извън къщата, тя продължава да е повод за негодувание. Благодарение на най-новото правило на "Биг Брадър" „ ръчна граната”, тя имаше възможност да си отмъсти на един от вече бившите си съквартиранти за лошото му отношение към нея.
Снощи стана ясно, че шрапнелите от гранатата на Ирена застигнаха Емилия. „ Ранената беше запратена в самолета и трябваше за 5 минути да се оправи и да се пренесе от лукса обратно в мизерията. Подобна беше съдбата и на Мартин. Другият изгонен участник в понеделник, Петър, реши да си отмъсти именно на него.
Мартин и Емилия обаче не останаха заточени сами, по-късно вечерта Владо, Наталия, Мила и Даниела се присъединиха към тях, по собствено желание, и всички дружно прекараха нощта в отломките на самолета. /Марина Шиварова, БЛИЦ