БНТ тръгна по стъпките на частните медии и заложи на сексапилна и изкусителна синоптичка. Ева Кикерезова вече направи дебют като съвременна Любка Кумчева и веднага предизвика интереса най-вече на мъжката част от зрителите. 

Ева не е дебютантка пред камерите, а личният й живот е доста по-любопитен от професионалния.

Макар да има перфектни мерки, Кикерезова е майка на три деца, последното от които още няма и годинка. За първи път Ева ражда преди 9 години - сина си Николай. Баща му е юристът и бзинесмен Пламен Марков, който е с 16 години по-голям от нея.

Първата им среща обаче далеч не била случайна, пише в. "Галерия". 

Пламен си харесал дамата с библейско име докато я гледал по телевизията - тогава тя участва в благотворително издание на "Стани богат".

За да стигне до нея, бизнесменът създал мрежа от агенти, които да му помогнат да се свърже с нея. Планът проработил. Новата синоптичка не се дърпала много и на първата им среща облякла най-красивата си рокля. 

Две години след като заживяват заедно, се ражда синът им. 4 години след това обаче те се разделят.

Вместо да изпадне в депресия, Кикерезова започва да търси правилния мъж.

И го открива в лицето на настоящия си партньор Явор, който също е адвокат. Напоследък обаче развива бизнес с т.нар, "ескейп стаи".

Двамата са заедно от 2015, а година след това се ражда първата им дъщеричка. Втората проплака в края на миналия ноември.