Яко го е ударила на живот певицата Мариана Попова след раздялата с мъжа си Ханес. Изпълнителката обикаля романтичните кътчета на страната, а компания й прави актьорът Веселин Плачков, издават нейни близки. Попова дори се запозна с родата на актьора в родния му град Плевен.


"За някои дни от живота ни е трудно да се говори! Един прекрасен ден! Благодаря!" - сподели Мариана в социалната мрежа, публикувайки щастливи снимки от парка на града. Попова намекна, че не е сама на романтичното пътуване.

За връзка между и певицата и актьора, изиграл ролята на Васил Левски в последната екранизация за Апостола на свободата, се говори от около година, след като се появи техен общ фотос. Тогава и двамата отрекоха да имат афера, но повторно разбуниха духовете, празнувайки заедно Коледа.

Преди няколко седмици Попова най-сетне призна, че е разделена с Ханес, от когото има 7-годишна дъщеря Мария-Магдалена. Двамата така и не сключиха брак, въпреки че блондинът предложи на певицата в къщата на "ВИП брадър". След това певицата се появи на раздаването на наградите "Икар", където се награби и нацелува с Плачков пред погледите на всички, пише "България днес".Докато Мариана обикаля страната с актьора, ексизгората й се грижи сам за щерка им.
Плачков също допреди месеци беше категоричен, че няма да се развежда със съпругата си Даниела, с която делят един покрив повече от десет години и имат дъщеря Андреа. Той все още не е коментирал срещите и съвместните пътувания с прочутата изпълнителка.