Мобилният телефон на естрадната прима Йорданка Христова е спрян заради неплатена сметка, разкриха приближени до звездата, посочва "Телеграф".
Изходящите обаждания от GSM-a й са блокирани от M-tel , тъй като темпераментната любимка е навъртяла цели 3 хилядарки сметка за разговори с певците от Куба, които пристигат за концерта й утре вечер в НДК.
Преди няколко дни виталната дива получила есемес, че е превишила лимита, но било късно вечерта и нямало къде да си плати сметката. В следващите дни обаче тя "изключила" за  дерта, тъй като й се насъбрали гостувания в много тв предавания едно след друго. Онзи ден тя помолила сина си Григор , който върти бизнес с компютри, да оправи тази работа, за да може спокойно да звъни на кубинските си гости.
В Деня на християнското семейство Йорданка Христова ще отбележи троен юбилей със спектакъла "Животът е "КУБАв". В него тя ще представи най-доброто от латинорепертоара си, като ще наблегне предимно на кубинските песни. Съпровождащ  оркестър ще бъдат музикантите от група "Акага". Няколко изпълнители от страната на Фидел Кастро ще пристигнат специално за концерта  и ще поздравят нашата музикална прима за тройния й празник-65-годишнина, от която 45 лета на сцената, а от тях 40 в Куба. Преди началото на рецитала ще бъдат излъчени 20 минути от филма за нея "Come fue, или Кубинско болеро за Йорданка" на режисьора Йордан Джевелеков. Два балета ще придадат допълнителен колорит на шоуто, като единият ще бъде на известния салса танцьор и преподавател Алфредо Торес.
В деня на концерта на музикалния пазар ще се появи и най-новият албум на Йорданка Христова , събрал букет от златните й латинохитове. /БЛИЦ