Великата актриса Стоянка Мутафова направи невероятен жест за сираче и сбъдна мечтата му. Актрисата издирила младежа и го изненадала.
За това разказва дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева на профила си във Фейсбук:

"Неповторимата Стоянка Мутафова подари таблет на едно момче без родители, което живее в социален дом заедно с брат си в пазарджишкото село Звъничево. Младежът се казва Кирил Балдев, на 16 г. и стана популярен преди време с инициативите си да помага и дарява книги на читалищни библиотеки в страната и най-вече на изгорялата библиотека в село Мененкьово, община Белово.

За жеста на великата актриса съобщи бизнесменът от Пазарджик Благо Солов, с чието съдействие грандамата на българския театър и екипа й гостуваха в Пазарджик, и който е неин добър приятел. Предприемачът споделил пред Стоянка за мечтата на момчето да има таблет и тя решила да го зарадва, като така подкрепи добрите му дела. 

Младежът не успя да присъства на представянето на книгата за Стоянка Мутафова - "Добър вечер, столетие мое" и затова посети Примата на театъра в гранд-хотел "Хебър", където тя бе отседнала с екипа си, за да получи подаръка си лично."