Още първият епизод на кулинарното предаване Hell's Kitchen започна по инфарктен начин. Миналият вторник трима от участниците се озоваха по спешност в болница. Малко след това се разбра и по каква причина Хани Оф, Невена Василева и Светлозар Искренов бяха приети в лечебно заведение.

Днес обаче напрегнатите ситуации в кулинарното реалити на шеф Петров стигнаха своя пик. В основата на страшната разпра се оказа мъжкият отбор, но най-вече Петко Венелинов и Николай Тихомиров.
 Не веднъж Петко се опита да изпорти съотборниците си и да си припише чужди заслуги. Това никак не се понрави на колегите му, а най-ясно мнение изрази Тихомиров.

„Не можете да ме навирате сякаш съм мияч. Ще трябва да ме уважавате“, настоя Петко. В отговор той бе засечен с реплика, че трябва да си заслужи уважението. „Ти от отбора ли си? И ти не знаеш!. Не трябва да ни дъниш!“ – гневяха му се съотборниците.

Тихомиров обаче бе по-краен в изказа си. „Внимавай, брат. Накрая ще се изкуша и такъв ще ти плесна в ефир, че ще ни дават години наред“, отсече Николай, който едва задържа неприятните си емоции и продължи: „Просто си представям как го душа! Душа го! А ако още веднъж чуя от него думата „Харашо“ ще му счупя врата“.

А ето и какви са визитките на участниците, които бяха в основата на конфликта:

Петко Венелинов

27 години, гр. Бургас
Петко  работи в рибен ресторант.  Определя себе си като лидер, комуникативен и амбициозен.

Николай Тихомиров

33 години, гр. София
Николай Тихомиров работи от 16 години в областта на кулинарията. Бил е личен готвач на яхтата на петролен магнат. Има шест златни медала от кулинарни състезания в България и Сърбия. Определя себе си като романтик, екстроверт и винаги  готов да завърже приятелство.