В мрежата се появи информация за смъртта на известна блогърка с 1 милион последователи. Съобщения за кончината на Настя Тропицел се появиха на страницата на момичето в Instagram, пишат световни медии.

"Голяма мъка се случи. Настя вече не е с нас. Катастрофира на мотоциклет", пише потребител, който се представи като баща на блогърката.
 

По-късно смъртта й бе потвърдена и от майка й. 
 Според очевидци момичето е карало мотоциклета си по Sunset Road в балийския район Кута. Заедно с нея беше млад мъж, който също карал мотор. В един момент, според свидетели на инцидента, мотоциклетите на младежите се сблъскали, като този на блогърката се блъснал в мантинелата.По предварителни данни, Тропицел е получила тежка травма на главата и е починала на мястото на произшествието.Настя Тропицел е блогърка, която „ни вдъхновява да правим това, което е невъзможно“. Тя спечелила първия си милион, когато била на 15 години.

Когато била на 12, тя създала свой акаунт в YouTube и за три години натрупала 7-цифрената сума. 

"Нямах много разходи. Живеех с родителите си, понякога ходех на кафене и си купувах дрехи. Оказа се, че на 15 години натрупах в сметката си 1 000 000 рубли", написа тя.

Нейната страница в Instagram има над милион последователи.ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ КАДРИ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ И ЛИЦА СЪС СЛАБИ НЕРВИ И СЪРЦА!Превод и редакция БЛИЦ