Дни преди раждането на първото ВИП-бебе за годината съпругът на Венета Райкова - Тихомир, се размечта и за второ дете. "Такива са плановете ми - първото ще е момче, второто - момиче", каза Тишо, който, противно на слуховете, няма да излиза в отпуск по бащинство, а продължава да върти индийския си ресторант в центъра на София, разкриха от клюки.нет.
Според агентите на изданието Тишо вече нямал търпение да се роди бебето. Тези наблюдения отпращат в миналото откровенията на Венета преди време, че очаквала Тишо всеки момент да я зареже, тъй като е абсолютно непредвидим и продължава с ергенските си изцепки. “Уговорки с него е невъзможно да се правят, защото той си прави каквото иска. Обещава нещо, а после не го изпълнява”, оплака се горещата блондинка в интервю за “ОК” и даде да се разбере, че се гласи сама да отглежда дългоочакваното си отроче.
Сега обаче картината се променя. Тишо няма да излиза в отпуска, защото в "Тадж Махал" всяка вечер е пълно. "Сега ни е най-силният сезон, как ще излизам по бащинство. По цял ден съм на работа и вечер, докато имаме клиенти. Бабите ще ни помагат, а ние ще работим", обяснява ресторантьорът. Но въздействието на работната среда си казва думата. Индийската кухня с нейните пикантни подправки отключва любовта и превръща мъжа в сексуален терминатор, за когото никаква Кама сутра не е страшна.
Водещата на "Горещо" и съпругът й вече стягат детската стая в новия им апартамент в жк Гео Милев. Двойката изобщо не се вълнува вече от неверните жълти писания, че бебето не е от Тишо, че е ин витро и подобни измишльотини.
"Изобщо не ги чета вече тия глупости. Няма да спрат да пишат, това не ме интересува. Е, понякога наши познати звънят да питат имали нещо вярно в тези небивалици, но иначе всичко при нас е наред", гарантира Тихомир. За по-сигурно двойката се придържа към специално изчислена диета:
Меню за Венета: вегетарианска самоса (зеленчукова кайма, обвита в златиста тестена коричка) и кастури кебап (пилешки късчета, глазирани с масло и брашно от нахут).
Меню за Тишо: по-лютиви гозби - пиле "Тика масала", подкрепено от хрупкава питка с аромат на джоджен "Пудина парата" и ориз джиира, подправен с кимион.
/БЛИЦ