Бившият съпруг на Наталия Симеонова - Денис Ризов, се появи под ръка с Цеци Красимирова на партито за първия рожден ден на списание Его на Спас Русев в хотел Кемпински-Зографски. Светските особи веднага решиха, че между двамата има нещо. Повод даваше странното държание на Цеци Красимирова - макар и топмодел, тя се криеше от фотографите, съобщава "Нощен Труд".
Яко конско отнесе банкерът Любомир Павлов, след като се оказа, че заради неговата разсеяност беше забравил поканата и с жена му Диляна Грозданова не могат да влязат на партито. Щом разбра, че няма да я пуснат, с леко накуцване Диляна сърдита чучна в скъпия Мерцедес на семейството. Банкерът осъзна какво му се пише и тръгна да търси Спас Русев. Като джентълмен той лично посрещна г-жа Грозданова.
Евгения Банева се появи соло с приятелки без съпруга си Николай. Ути Бъчваров цъфна с Йоана от "Дийп Зоун". Прясната вдовица Ива Екимова дойде с чехлички на бос крак и съдружничката си Наталия.
Снимки на партито бяха забранени, вероятно заради присъствието на добре облечения бизнесмен Брендо.
Организацията на купона бе поета от фирмата Tali Yaacobi events productions - академиците по светски блясък от екипа на самата Мадона. Те превърнаха зала София на хотела в непозната вселена с черни стени, под и бели кантове по ъглите.
На партито пяха Браян Фери и четиримата младежи от група "Блейк". Докато Фери остана до последно в хотела, преди да цъфне на сцената, Стивън, Джулс, Доминик и Оливие раздаваха автографи на килограм. Те казаха, че са ходили в много страни, но по-красиви от българките няма. Впечатлили се и от храм-паметника Александър Невски. Група "Блейк" изпълнява акапелно класическа музика и е взела акъла на Мик Джагър и шотландския актьор Юън Макгрегър. /БЛИЦ