Програмистът от София Александър Димитров обвини предаването "България търси талант", в което той участва, че голяма и важна част от изказванията му преди да започне да демонстрира пред журито номера си, са били изрязани, съобщава "Флагман".

Той показа техниката "шаолинско стоманено тяло". В очите на публиката обаче той е представен в негативна светлина.  

„От екипа на предаването се свързаха с мен по фейсбук и по телефона и заявиха, че искат да участвам в „България търси талант“.

Никой не уточни каква е целта, с която аз да се появя пред камерите. Аз се съгласих при условие, че ще мога да заявя каква е целта на усилените тренировки, които заздравяват тялото – силовите упражнения от този тип намалят риска от рак с 31% и свеждат риска от други заболявания значително - това е доказано в изследване на университета в Сидни.

Това обаче не се случи и аз бях представен като поредния дебил, на когото обществото да се присмива“, разказва Димитров.

Уговорката с екипа на „България търси талант“ била преди участието му той да бъде представен подобаващо – че се занимава със силови тренировки, за да заздрави не само тялото си, но и духа, че този тип упражнения намалят риска от сериозни заболявания.

Изглежда обаче продуцентите са предпочели да спестят на публиката това и на сцената вчера всички пред малкия екран видяха как няколко мъже се изреждат, за да удрят в корема 27-годишния софиянец. 

„Изрязали са всичко, което правеше участието ми във формата значимо. Дори пред журито заявих, че ако спечеля, ще даря парите за благотворителност.

Не разбирам защо постъпиха така с мен. Според мен не е справедливо нито към мен, нито към зрителите. И определено не прави чест на самото предаване“, завършва участникът в „България търси талант“.

27-годишният мъж твърди, че в този видеозапис, излъчен в праймтайма на телевизията, са изрязани важни части от това, което е казал, за да опише демонстрацията си.

Вижте какво излъчиха от предаването: