Журналистката Светослава Рудолф разказа в предаването "На кафе" любопитни подробности за мъжа до себе си. Тя признава, че това, което ги е свързало, са страстта към моторите.
"Моторите ме срещнаха с него. Цяло лято с мотора и с приятели обикаляхме различни места. За мен това е тръпка от няколко години", разкри Светослава Рудолф.

Рудолф не желае да разкрие името на човека до себе си в името на общото им спокойствие.

"В това общество няма условности като в т.нар. елит. Харесва ми начина, по който се обличат и не се чувствам закована в постоянни рамки на обществото. Никой няма да те гледа как ти е косата", разкри още журналистката.Както винаги, бившата г-жа Тадаръкова направи впечатление с екстравагантната си визия. Водещата се бе накиприла в прозрачна бяла блузка, през която се виждаше сутиенът й. През цялото време Светослава не свали усмивката от лицето си, видимо щастлива от връзката си. 

Светослава Рудолф разказа още, че тя и мъжът до нея са били на екскурзия в Черна гора, което определя като най-хубавото пътуване от години насам. 

"Радвам се, че генът ми не е отишъл напразно. Тя може да направи голяма кариера и много пари на Запад", разказа журналистката за малката й дъщеря, която е тръгнала по нейните стъпки в литературата.