Tелевизионната водеща Албена Вулева отрече да си е увеличавала бюста след неотдавнашната си гола фотосесия. Липсвала й достатъчна мотивация. "Нямам и намерение в близките години да се подлагам на такава интервенция. Чувствам се добре и мога да си позволя в днешно време да ходя с такъв размер бюст”, каза още тя в шоуто на Азис.
Вулева обясни, че предаването й „Сигнално жълто” е свалено от ефир, тъй като телевизията, по която вървеше имала „известен политически уклон”.

„След неудовлетворяването на няколко поредни молби да се захвана с политически участници, станах ненужна”, оплака се Албена Вулева, изтъквайки ясно, че СКАТ обслужва интересите на Атака.

Катето Евро попита гостенката защо прави такива злобни коментари в предаването си за хора, които не познава лично и за които няма как да знае какви са точно. „Във всеки майтап има доза истина”, заяви водещата. „Никога не съм казала нещо, което да не го мисля, това би означавало да говоря някакви лъжи, на които не вярвам”, отрече да е гонила някакъв рейтинг Вулева и поясни, че предаването й е доставяло удоволствие. Тя разказа, че е имало хора като Митьо Пищова и Сашка Васева, които са я молели да участват в „Сигнално жълто”, водени от няква жажда за слава.
„В държавата и в шоубизнеса ни няма морал като цяло, а какво остава за едно предаване по кабеларка”, сподели русокосата гостенка в отговор на питане на Васко къде е моралната граница в подобен телевизионен проект. Албена Вулева обясни, че не е успяла да забогатее като водеща и че в момента няма лична охрана.

На въпроса на Азис не търси ли някаква популярност, идвайки в шоуто и снимайки се гола на корицата на списание, Вулева коментира: „Разбира се, че всеки един човек, който застава под светлините на прожекторите търси популярност. Това не е лошо!”
В рубриката „20 лева за 20 секунди” Албена обясни, че не е направила нищо, което да я накара да се извини публично на когото и да е и че има съвест. /БЛИЦ