Васил Василев-Зуека е продал къщата си в софийското село Лозен и вече живее в апартамент на  пъпа на столицата, твърди в. "Уикенд". 

Комикът, съпругата му Анна и 4-годишния им син Стефан се ширели в жилище в скъпарска кооперация до Борисовата градина. 

Преди 5 години, преди да се роди синът му Стефан, Господарят на ефира купи 2-етажен имот в Лозен за около 400 000 лв. на името на фирмата си „Дрийм артист”. По-голямата част от сумата за просторната къща от 200 кв.м. с огромен двор от 650 квадрата, бе набавена чрез ипотечен кредит. Зуека и Анна избраха луксозното имение в тузарското село, където вили имат едни от най-богатите представители на родния хайлайф. Сред чистия въздух и спокойната природа, двойката смяташе да отглежда сина си. А Зуека се надяваше  да получи там спокойствието, от което семейството му се нуждаеше след раздялата му с театралката Нина Димитрова, от която е 19-годишната му щерка Девина. 

Първите 4 години от живота си малкият Стефан прекарал в Лозен, но малчуганът поотраснал и трябвало да тръгне на детска градина. Зуека и Анна решили, че ще е по-удачно да се върнат в шумотевицата на големия град. 

Актьорът бързо продал къщата на украински бизнесмен, а с получената сума изплатил остатъка от ипотечния кредит. Заради луксозния ремонт, който направил, комикът дори бил на печалба, защото купувачът му броил сума, значително по-висока от тази, която дал актьорът. 

Малко след сключването на сделката Зуека купил апартамент до Докторската градина на името на жена си Анна. Част от сумата била заплатена от режисьорката с кредит, а за останалата комикът извадил пари в кеш. По време на 20-годишното си съжителство без брак с Нина, тримата с дъщеря им Девина обитаваха просторен мансарден апартамент в столичния квартал „Редута”. Заради любовта си към 10 години по-младата от него Анна, Зуека изостави Девина и Нина и заживя с фаталната режисьорка. Когато двамата с комика се запознали, тя била на 26 години и работела като асистентка в „Господари на ефира”. Извънбрачната им афера обаче прераснала в сериозна връзка и Зуека решил да сложи край на съвместния си живот с Нина, за да заживее с новата си изгора. През януари миналата година, 3 години след раждането на малкия им син Стефан, Анна и Зуека си казаха официално „да”.