Фолк певицата Дебора, която скандализира всички с поведението си в „Биг Брадър“, се оказа с доста съмнително минало. Устата фурия била в прословутия каталог на именит сутеньор. Това поне твърдят източници от ъндърграунда, имали достъп до дигиталния снимков списък на „краля на проститутките“, пише „Галерия“.

Припомняме, че скандалната певица Дебора е напуснала внезапно шоуто "Биг Брадър Most Wanted". Фолк дивата е излязла от риалитито още в понеделник, но това се пазело в дълбока тайна, издадоха ексклузивно за БЛИЦ от екипа на шоуто.

Източниците се кълнат, че сред 50-те компаньонки на сутеньора била и Дебора, заедно с още няколко нейни колежки от бранша.

Пак в подземните среди се говори, че скандалното поведение на певицата в Къщата на „Биг Брадър“ съвсем не е изненада. На свои участия Мис „Северозападна България“ редовно прекалявала с „огнената вода“ и от стеснителна, бързо ставала фриволна пеперудка.

Заедно с фолк певеца Константин, който също участва в риалити шоуто, са близки приятели, твърдят запознати.

„Коцето неведнъж я е запознавал с различни мъже, с които се усамотява по ВИП сепаретата. Сигурно да си говорят за преселението на индианците“, коментират иронично в чалга бранша. Дебора често била засичана и в компанията на известния сутеньор – вероятно отново за да обсъждат миграционните процеси…