"Това беше песен, която направихме само за нас. Не искахме да я пускаме на пазара и твърде късно видяхме, че е изтекла. Вече беше късно да направим каквото и да е било", обясни Ани Хоанг пред Планета ТВ като добави, че тя не е адресирана към когото всички си мислят, че е.
"Не виждаме нищо лошо в това парче. То е скандално, защото е на български. Ако вземем за пример една Ники Минаж, преведете си нейните песни на български и ще видите, че не е толкова скандално", допълни Люси Иларионов. 

Много хора казаха, че Люси и Ани са достигнали дъното, а други пък ги определиха като "страхотни". 

"Много хора бяха убедени, че това дори не е Ани, а някой друг. Това е много различна песен, с много различен стил. Скандалът в песента също подсказва кой я изпълнява"

"Няма конкретен човек, който ми е изникнал в главата когато съм правила тази песен. Не е отправена към никого. Това е просто едно парче за момиче, което среща бившия си с новата му в клуб, примерно", каза Ани като се опита да избегне обяснения за отношенията между нея, Люси и Моника Валериева. 

Припомняме, че миската се опита да осъди Иларионов за клевета в национален ефир, но по-рано днес стана ясно, че делото е свършило в полза на режисьора