Уникален по рода си Mercedes-Benz се продава в София. Моделът е Mercedes-Benz S 500 4 MATIC, но доработен от ексклузивната германска компания за технически и оптичен тунинг LORINSER.

Компанията Lorinser е семейна компания трето поколение, известна по целия свят на ценителите със своите редки тунинговани автомобили, в които влагат своите опит и страст от 1930 година насам. С доработването на Мерцедес компанията се занимава повече от 30 години.

Двигателят на уникалния германец от 2015 г. е бензинов, с мощност от 585 к.с. Задвижването, естествено, е подобаващо за този спортен и ултралуксозен автомобил - 4х4.

По наши данни, автомобилът ускорява от 0 до 100 за не повече от 4.8 секунди. Максималната скорост е ограничена на 250 километра.

Тунингованият Мерцедес, както може да се очаква, е бъкан с екстри.

Това, което наистина отличава това произведение на автомобилното изкуство от всичко серийно, банално и ежедневно, са 20 цола алуминиеви джанти Lorinser и ексклузивния кожен салон от кожа от крокодил и питон. 

За да научите повече за Мерцедеса уникат, който ще потопи потенциалния си купувач в невиждани за нашите ширини спорт и лукс и видите негови СНИМКИ, посетете  auto.blitz.bg.