Славена Вътова вече не е част от bTV, а промяната в професионален план й докара сътресения и в личен, защото моделката взе едно от най-кардиналните си решения.

Брюнетката вече не е част от журито на "България търси талант" и затова се е отдала активно на друга своя страст - търговията с недвижими имоти. Дали миската е на зор обаче, засега само гадаем, но всичко изглежда, че е била и в далеч по-добро финансово състояние.

Единият от апартаментите, който Славена продава, е с цена, с каквато може да се оборудва отделение за недоносени бебета, например, а именно – 1,8 милиона лева. 

Луксозното жилище се намира в един от най-скъпите и престижни квартали на София "Лозенец", и е напълно обзаведено. Има си дори аквариум, пълен с рибки и заема целия последен етаж от висока сграда.

Разполага с четири спални, четири бани, гледка към Южния парк, оборудван фитнес и СПА център с доста широка сауна, а покрива е оформен като градина, в която има джакузи. Цената на апартамента от 1,8 милиона е с два гаража, оценени за 80 хиляди.
 

Друго жилище, което бившата "Мис България" предлага за продажба, е къща с градина в квартала на богатите "Бояна", която е на две нива и с красиво вътрешно стълбище. Има четири спални и също толкова бани, но освен това разполага и с механа, билярдна маса и огромни пространства, в които могат да се организират приеми и дори балове. Имотът струва 2,6 милиона.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @slavena_vatova