Тази вечер във VIP Brother Боливуд ще завладее Нови хан, а звездите ще се превърнат в индийски актьори на хитовия сериал “Малката Джулка“. Приятелките Джулиана и Енджи ще се изправят в пряк сблъсък една срещу друга след последните номинации в Къщата, а някои Съквартиранти ще се възползват от този конфликт, за да уредят личните си сметки.

Мисия “Сериал” е една от най-емблематичните мисии във VIP Brother и тази година тя отново ще завладее сърцата на Съквартиранти и зрители. Звездите ще трябва да се превъплътят в индийски актьори и да превърнат сериала “Малката Джулка“ в абсолютен хит на сезона. Те ще трябва за кратко време да овладеят до съвършенство така важните за индийското кино драматични погледи, мимики и танци, а в каква роля ще влезе всеки от тях и ще има ли недоволни от своите герои Съквартиранти, предстои да разберем.

В живото предаване снощи звездите се номинираха за последен път преди големия финал на 10 ноември. Последните номинации протекоха по нов регламент и всеки Съквартирант трябваше да посочи най-достоен и най-недостоен победител в този сезон на шоуто. След множество изненади и болезнени изказвания Шеф Петров, Тото и Дани Златков събраха най-голям брой отрицателни точки и ще се борят за оставане в Къщата на първите двойни елиминации в понеделник. Съквартирантите също имаха възможността да изгледат на живо номинациите, а тази вечер ще видим последвалите реакции.

Отношенията между близките приятелки Джулиана и Енджи са все по-обтегнати през последните дни. Джули става все по-близка с Алекс и често критикува диетоложката зад гърба ѝ. Именно номинацията на Енджи към Маргарита за най-достоен Съквартирант ще се окаже катализатор във взаимоотношенията между двете и тази вечер ще станем свидетели на истинска буря, която Джули ще разрази в Къщата срещу доскорошната си най-близка приятелка. Отрицателната точка на Енджи за Шеф Петров също ще се окаже проблем и той ще използва създалата се ситуация, за да разчисти и своите собствени сметки с красивата ливанка. Как ще се развият отношенията между тримата и ще повлияят ли те на предстоящата мисия, ще разберем още тази вечер.