51-годишният датски супермодел Хелена Кристенсен не спира да изумява последователите си в мрежата. Неостаряващата брюнетка подпали Инстаграм с поредната гореща сесия и остави почитателите си буквално без думи.

Моделката позира пред камерата в дантелено прозрачно боди, което едва покрива най-интимните й места. Тя демонстрира тънка талия, плосък корем, фигура без грам излишна мазнина и стройни крака, на които мнозина от последователките й не спират да завиждат.Краткото, но ефектно видео, е гледано над 123 хиляди пъти. А потребителите решиха да не пестят комплиментите си. Те отбелязват, че моделката изглежда безупречно, а някои признават, че не са успели да изгледат както трябва горещите кадри, тъй като непрекъснато „изпуснали телефона от ръцете си“.


 
„Изглеждаш потресаващо”, „Защо и аз не съм се родила с такива крака?”, „Буквално изтървах телефона си”, са само част от коментарите, които заваляха под публикацията.

Автор на откровените снимки е фотографът Кас Бърд, с която Хелена мечтае да работи от доста време. „И най-накрая пред обектива на фотограф, на когото отдавна се възхищавам и от когото се вдъхновявам“, написа тя в един от постовете си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That in between weather @cassblackbird @victoriassecret

Публикация, споделена от Helena (@helenachristensen) на