Уникални емоции предложи "Стани богат". В предаването трима страхотни участници оставиха публиката без дъх. Първият от тях разказа житейска история, която трогна всички пред телевизионните екрани.

Вторият - Ивайло Филипов от Шумен, бе представен като човек с богата биография и който на по-късен етап от живота си е предпочел морската ни столица Варна като място за професионална реализация.

Безспорно най-колоритната участничка бе специалистът по маркетинг и реклама и писател Любомира Колева от София. Оказа се, че младата дама е бременна в деветия месец и че очаква раждането на детето си след една седмица. Водещият Михаил Билалов я поздрави и каза, че предаването е подготвено с цял екип -  линейки, легени с вода и акушерки.

Чаровната Любомира успя да спечели 1500 лева, но се видя, че потенциалът й е много по-сериозен, защото тя знаеше отговорите на повечето въпроси, но решаваше да се подсигури с жокери.

В края на играта тя бе подведена от своя любим, юношата на Левски Благовест Тодоров, който бе призован да помогне на половинката си за въпрос за 2000 лева, но даде грешен отговор.


Юношата на Левски Благовест Тодоров с тенис идола си Иво Карлович

Агенция БЛИЦ научи, че звездното семейство вече се радва на първата си рожба. Малката принцеса се казва Никол и се е родила с перфектни за модел мерки. Медията ни узна под сурдинка, че новоизлюпеният татко изпълнява много стриктно бащинските си задължения, за да може спокойно да се наслади на мъжкото море по родното Черноморие, което чака с нетърпение да сподели с аверите си.

БЛИЦ пожелава много прекрасни мигове на младото семейство!