Десислава Стоянова, която заедно със Сашо Кадиев, води предаването "Преди обед" по bTV, коментира случващото се с колежката й Ани Цолова.

Двете са приятелки още от времето, когато бившата водеща на "Здравей, България" работеше в конкурентната bTV. Стоянова реши да пожелае успех на аверката си и смята, че решението й да се откъсне от Нова телевизия е абсолютно правилно.

Ето какво точно написа тя в социалната мрежа.

"Когато човек прави нещата със страст, той тутакси се отличава. В този смисъл Цолова винаги се е отличавала. Тя си знае през какво е минала и какво оставя зад гърба си. Аз се радвам, че намери новата посока и като я гледам как се е запалила и колко се е засилила, направо отвява. И понеже вярвам, че съдбата обича онези, които горят в това, което правят, съм сигурна, че оттук нататък я чакат само хубави неща. Успех в новото начало! С този багаж, които имаш, не знам кой може да ти стъпи и на малкия пръст, когато става дума за умения за публично говорене. Анна Цолова, готви се за опашка"


БЛИЦ припомня, че Анна Цолова призна какви са причините да напусне Нова телевизия, а именно, че обещаното й предаване явно няма да стане факт. Тя е решила да се отдели от телевизията, защото не искала да е "на всяка цена на екран". Чрез видео обръщение към всички, бившата водеща на "Здравей, България" разкрива какво точно ще е новото й поприще.