Динко Вълев за пореден стана за смях, след култовото си гостуване в предаването за здраве и красота „Медик“ по Канал 0. Ловецът на мигранти, както е известен ямболията, втрещи с отговорите на въпросите, които му задаваше водещият Марио Ангелов, пише флагман бг.

„Ако бях станал баничар, нямаше да стана милионер“, сподели искрено и лично ямболският изкупвач на старо желязо, като допълни, че затова е решил да се занимава с автомобили за скрап - тайната на неговия бизнес успех.


Общоизвестен факт е, че той е собственик на най-мощната техника, която единствена в цяла Югоизточна България може да издърпа аварирал камион или катастрофирал автобус.

Динко твърди, че знаел 4 езика, ама само говоримо, не можел да пише на тях.

Интересно е обаче, че когато Динко участваше в предаването „Фермата“ през 2016 г., успя да напише цяла страница свободен текст, в който направи само 13 правописни грешки. За пунктуационните не говорим.

Тогава колоритният ямболия счупи всички рекорди и стана за резил, а подигравките спрямо писмената му култура не спряха в продължение на месеци.

Фрапиращото му гостуване в „Медик“ го вкара в „Господари на уеба“, където Рачков и Зуека не спряха да се гаврят с народния будител.

Динко направи опит да изтъкне пред водещия, като го заби с въпроса колко са буквите в българската азбука. 

„Аз знам, че не знаеш колко са буквите и сигурно това ще го изрежеш. Ама и за какво ти е да знаеш, ти не ги ползваш ползващ всичките", каза гуруто на скрапа.

Динко сподели, че се страхува само от Господ, само от тоз „чуйек“.

Вижте повече във видеото ТУК: