Голямата любов на Росен Петров – балерината Зарина Христова, вдига сватба с банкер.Чаровната танцьорка и гимнастичка повече от шест години бе заедно с бившия сценарист и тв водещ, но накрая го заряза заради друг, пише столичен ежедневник.
Красавицата, която преди години преживя бурна раздяла с журналиста, вече официално е сгодена за новия си мъж. Двамата са заедно от година, а новината за сватбата им изненада най-близките им приятели.

Доскоро Зарина не искаше да чуе за брак и семейство, още повече, че има няколко доста трудни връзки зад гърба си. Нейни приятели обаче са категорични, че новото й гадже – Атанас Сталев е човекът, който наистина може да я направи щастлив.

Банкерът е над нивото на Росен Петров, дори и когато беше депутат. Годеникът на Зарина е работел в „Уелс Фарго”, „Джей Пи Морган”, „Париба” и други. Годежът между двамата се състоя преди дни за всеобща изненада.

Приятелите им напълно одобряват избора им, а близките до Сталев са впечатлени от избора му. Също така издават, че той отлично се разбира с дъщерята на Зарина – Кати.

„Семейството му също много я харесва. И всички са много горди, че бъдещата снаха е толкова красива и мила”, допълват те.

Някогашната състезателка по художествена гимнастика, Зарина още си е в България, където все по-често се задържа и банкерът Сталев. Засега бъдещето семейство не планира да се мести в чужбина, но вече стяга сватба.

Досега в светските среди в България Зарина бе известна като бивше гадже на Росен Петров. Връзката им продължи повече от шест години, докато тя не го заряза.

Бившия водещ обаче не прие раздялата им джентълменски, а сподели, че тя го е зарязала заради друг. Докато бяха заедно водещия мълчеше за връзката им, тъй като по времето, когато работеха за Слави, Зарина излетяла от балета, след като разбрали, че са двойка.

Със Зарина бяхме заедно 6 години. Раздели, връщания, тя роди от друг мъж, аз гледах детето. Много тежко ми беше, когато дойде и ми каза, че е бременна от друг”, разказваше тогава водещия.

Близки до бившата двойка обаче твърдят, че раздялата станала заради Петров. Той редовно кръшкал с мацки от балета, фолк певици и прочеее.

Накрая екс сценариста на Слави се кротна при 20 години по-младата Зарина, която дори уреди за сътрудник в Парламента.