Шоуменът и бодибилдър Киро Скалата ще бъде специален гост в новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Скалата ще влезе в ролята на дългогодишен приятел на доцент Мазов, който ще се появи за услуга в болницата.  “Киро Скалата ще влезе в познатия за зрителите имидж, но ще предизвика много изненадващи ситуации. В желанието му да се отблагодари за помощта на доцент Мазов, дори ще усложни някои от отношенията в болницата – за сметка на това ще предизвика усмивки в зрителите“, споделят от екипа на хитовия медицински сериал.

Падна голямата тайна за красотата на Мелания Тръмп!


Тази седмица недоразуменията в болницата ще продължат да създават смут сред лекарите. Тайната на сестра Райкова ще бъде оповестена на целия екип в болницата, което ще доведе до нови сблъсъци между полюсните мнения по темата. Доктор Хинова ще потърси конкретни отговори от доктор Владов, който ще трябва да изясни чувствата си и възможността да се впусне в нова връзка. Огорчена от Тони Ковачев, Албена ще се впусне в авантюра с друг доктор от болницата. Ситуацията бързо ще бъде разкрита от другите лекари, а последствията от изневярата ще докоснат други хора от обкръжението им. Междувременно Кая и Христо ще се впуснат в необичайна надпревара, която ще бъде последвана от различни номера, превръщайки отделението в игрално поле.

Извънредно щастлива новина от двореца Кенсингтън за принц Хари и Меган Маркъл!

Дали доктор Огнянова е бременна и ще принудят ли новите обстоятелства Кая да напусне болницата ще научите в новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“.