Актьорът Михаил Билалов умело навигира участниците в „Стани богат” по пътя им към печалбата от 100 000 лева, но в личния си живот далеч не се оправя толкова добре с посоките, твърди "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.

Всъщност 53-годишната телевизионна звезда не умее да управлява автомобил и има истинска фобия от шофирането след няколко тежки катастрофи в младостта си.


Падна поредна голяма тайна, свързана с Меган Маркъл и... първия й съпруг! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Възпитаникът на ВИТИЗ всъщност има шофьорска тапия в миналото, която изкарал още в студентските си години. Започнал да сяда зад кормилото едва след като емигрирал в Париж, когато се хващал с каква ли не работа, за да свързва двата края. Карал микробус за доставки на малко магазинче за хлебни изделия, но не се справял никак добре с ужасяващия трафик във френската столица и на няколко пъти направил дребни катастрофи. 

Големият му сакатлък обаче дошъл след завръщането в родината, когато заедно с близкия си приятел и колега Георги Стайков, който му бил дошъл на гости за лятната ваканция, се преобърнал в Искърското дефиле. „Оцеляхме на косъм, вината за катастрофата беше изцяло моя. Стресирах се при едно изпреварване на автобус и се засилих в дерето. До днес се кръстя всеки път, когато се сетя за инцидента”, признава Билалов. 

Скандал след "Капките"! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще "отреже" главата на емблема на шоуто, заради...

След като се разминал с най-лошото, Михаил решил да „замрази” шофьорската си книжка” и повече от десетилетие не сядал зад волана. Документът му за правоуправление отдавна е изтекъл, но той няма никакво намерение да го подновява, макар че неумението да кара му пречи доста в професионален план. 

Билалов трябваше да влезе в главната мъжка роля в новия филм на Николай Волев „Извън пътя” и дори беше започнал снимки, но режисьорът го уволни именно защото не може да кара и го смени с Деян Донков. Основна част от любовната интрига в лентата между застаряващ писател и млада циганка се върти около разходките им с джип по поляни и баири. Още на първия снимачен ден обаче Билалов на няколко пъти едва не направил катастрофа и бил позорно отстранен от продукцията.