Златка Райкова цъфна забравила задръжките си на сватбата на Светлана и Христиан Гущеров в столичния хотел "Балкан". Русата красавице се появи в стилен тоалет, който обаче показа малко повече от необходимото, а именно най-милото й.
Участничката в "Като две капки вода" слезе от лъскав и внушителен джип, но... сама. ММА боецът Георги Валентинов, който предложи брак на изкусителката в шоуто на Халваджиян, не придружаваше половинката си. Причината за отсъствието му не е ясна, а слухове пък носят, че двамата имат проблеми от известно време и нещата не вървят на добре между тях.

Фурор! Полиция и горещи силиконки на сватбата на Светлана Василева (СНИМКИ)

Райкова бе с ефирна рокля, която наистина трудно побираше огромните й прелести. Напращелият бюст на плеймейтката привличаше похотливите погледи на минувачите пред хотела. Това обаче не бе всичко, което Златка демонстрира. Цепката на дрехата й бе толкова огромна, че съвсем спокойно всички можеха да се насладят на дантеленото й бельо, което се подаваше отдолу.


Блондинката не спря да пуска селфита от събитието, като разкри в какъв лукс сключват брак двамата влюбени. За тях на сцената пяха Васил Найденов, рапърът Устата и Илиян Тупалката, които не оставиха нито за миг гостите да скучаят. 

Сред знаменитостите на сватбата бяха Ваня Червенкова, светският журналист Антон Стефанов и бившата врагиня на булката Моника Валериева, които държаха последователите си постоянно в течение какво се случва през вечерта.