Хакери разпространиха в мрежата развратно видео и порно снимки на актрисата Роуз Макгоуън, известна с хитовата си роля на стеснителната вещица Пейдж от сериала "Чародейките".

На кадрите 46-годишната актриса прави секс с брадат мъж, след което се самозадоволява. Интересното е, че самата Роуз даде наскоро интервю, в което твърди, че има връзка с лесбийка и призна би-ориентацията си. 
Aмериканската актриса Роуз Макгауън, бе една от първите, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуално насилие.

Тя бе съдена за притежание на наркотици, след като полицията откри кокаин в лични вещи на актрисата, оставени на международното летище „Дълес“ в щата Вирджиния.Джил Месик, която беше мениджър на актрисата Роуз Макгоуън, се самоуби на 50 години. Семейството й твърди, че за трагедията е допринесъл секс скандалът около продуцента Харви Уайнстийн.

Те добавиха обаче, че Месик се е разстроила от интереса към нея след като актрисата Роуз Макгоуън я обвини, че не й е помогнала да се противопостави на Харви Уайнстийн, а след това е отишла да работи за него.

Роуз Макгoуън твърди, че Харви Уайнстийн я е изнасилил през 1997 г. 

Джил Месик уредила срещата на Роуз Макгоуън с Харви Уайнстийн, когато той я е изнасилил. След това тя отговаряла за преговорите за споразумението между двамата, след които продуцентът се съгласил да изплати обезщетение от 100 000 щатски долара, за да избегне съдебен процес, твърди актрисата.

Превод БЛИЦ