Попълнете търсена ключова дума или фраза

Светска новина №1 от Русия! Разведената хубава прокурорка на Крим се омъжи за човек от силовите структури

https://blitz.bg/layfstayl/svetski/svetska-novina-1-ot-rusiya-razvedenata-khubava-prokurorka-na-krim-se-omzhi-za-chovek-ot-silovite-strukturi_news620093.html Blitz.bg Севастопол, Крим 13 Авг. 2018, 20:15 11558 прочита 0 коментара
Заместник-председателят на комитета към Държавната дума на Русия (долната камара на руския парламент) по сигурността и противодействие на корупцията Наталия Поклонская се омъжи за ръководителя на службата на омбудсмана по правата на човека Иван Соловьов. По информация на световните медии, сватбата се е състояла през изминалите почивни дни в Крим.

Избраникът на 38-годишната Наталия Поклонская е 47-годишният омбудсман, заслужилият юрист на Русия Иван Соловьов. В миналото той е работил в силовите структури - бил е старши следовател по особено важните дела, ръководил е апарата на комитета към Държавната дума на Русия по сигурността и противодействие на корупцията, когато той е бил оглавяван от Ирина Яровая. След това той се е прехвърлил в службата на омбудсмана по правата на човека. 


Резултат с изображение за наталия поклонская секси

Гости на празненството разказаха, че "сватбата е била скромна, но с вкус": присъствали са колеги на Наталия Поклонская от Държавната дума, роднини, представители на силови структури.

Резултат с изображение за наталия поклонская секси

Самата Поклонская е заявила, че "засега не е готова да коментира личния си живот".  

Резултат с изображение за наталия поклонская секси

Мъжът на Поклонская е заслужен деец. Иван Соловьов има благодарствена грамота от президента на Русия, а също и почетно звание Заслужил юрист на Русия. Освен това, той е награден с един орден и два медала от Руската православна църква. Какво е известно за Иван Соловьов?
 

Иван Соловьов е на 47 години. Роден е в Москва, действащ държавен съветник на Руската федерация от трети клас. Доктор на юридическите науки, член на научно-консултативния съвет на Следствения комитет (руската прокуратура) на Русия. 

През 1993 година завършва Московският държавен Университет със специалност "История". През 1996 година завършва втора специалност "Право". 

Кариерата на Соловьов започва през 1995 година, когато той започва работа в Управлението на Департамента на данъчната полиция за Москва. Работил е в оперативните и инспекторските подразделения. 

След 4 години чиновникът се прехвърля в централния апарат на Федералната служба на данъчната полиция в Русия, заемайки поста старши следовател по особено важни дела на Следствената част на Главното следствено управление към Федералната служба на данъчната полиция на Русия.  

През 2002 година той става началник на отдела за дознания към ФСДП на Русия, след това - заместник началник на Правното управление на ведомството.  

През април 2003 година Соловьов се прехвърля в Министерството на вътрешните работи на Русия. Там е назначен за началник на управлението за съдебно-правова защита.  

През 2004 година заема длъжността началник углавно-правното управление на министерството.  

През 2010 година Соловьов е назначен за началник на правния департамент на МВР на Русия. 

 

В службата на омбудсмана за защита на правата на човека в Русия той идва през юли 2016 година, заемайки длъжността началник Управлението за защита на правата на човека. През октомври 2016 година Соловьов е повишен до заместник-омбудсман по правата на човека. Отговарял е за въпросите на международното сътрудничество, взаимодействието с медиите, правовото информиране, защитата на човешките права при наказателно преследване, в местата за принудително задържане, защита на правата на потърпевшите, а също и защитата на политическите права. Само след година чиновникът е оглавил ведомството. 

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам