Тото, който влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ с амбициите да спечели шоуто, се провали заради агресивния си характер. Зрителите и продуцентите на шоуто са възмутени от рапъра и той най-вероятно ще се прости с почетния плакет „Любима звезда на България“. Въпреки че се харесва на публиката в първите дни, музикантът с родно име Йонислав направи няколко жестоки гафа. След 30-я ден в предаването лъсна истинското му лице – на пресметлив хитрец и подвластен на алкохола комплексар, пише secret.bg.

Тото изуми с маниакалното си его и високо самочувствие, без да има реална представа за постиженията и таланта си. Рапърът показа и зъл нрав и постепенно се превърна в по-млад клонинг на самозабравилия се шеф Петров.

Пред зрителите тези дни лъсна и фактът, че той изобщо не е толкова интелигентен и начетен, за колкото го представят – скаран е с правописа и граматиката, не знае дори какво честваме на 3 март.

Почти сигурно е, че той няма да е победител на финала, въпреки армията си от почитатели в невръстна възраст, пише седмичник. За сметка на това се забеляза, че продуцентите неистово лансират като победител Джулиана Гани.