Няма невъзможни неща. Това сме го чували безчет пъти и Фънки ни припомни лафа още веднъж. След сближаването си с фолк певеца Константин в тазгодишния „Биг Брадър“, което алкохолът реализира, заклетият уж рокаджия е налазил чалга клуба на изпълнителя на „Ти си само 8-и клас“, пише hotarena.net
Фънки винаги е мразил чалга културата и нейната опустошителна дейност, но изглежда не вписва Коце в убежденията си. Щом гологлавият музикант се е приел поканата на колегата си от лекия жанр да се напият в нощния му клуб в Студентски град, та дори да се щракнат за спомен и да създадат новина, значи работата е сериозна.
 
Най-интересното е, че компания на двамата любители на спиртните питиета прави Благой Найденов – половинката на фолк певицата Деси Слава. На гостите в заведението направи грозно впечатление, че докато блондинката е в последните дни на бременността си, нейният млад любим все още си изживява младините по кръчмите.
 
Изглежда ще отнеме доста време на атлетичния младеж да се пренастрои в режим „баща“. Вместо да стои до приятелката си, от която чака бебе, и да я подкрепя, той търчи по нощните заведения, пълни с напористи и полуразголени мацки. „Това не е никак зряло!“, констатираха свидетели на запоя.