Васил Найденов е на нож със съседите си заради солиден ремонт в кооперацията, в която живее. Комшиите се оплакаха, че известният естраден певец е изкъртил носещи стени и е слял в един от трите апартамента на шестия етаж.

Кеца е изкупил всички жилища на етажа в сградата на бул. „Витоша“  до НДК, където от 35 години живее. Васко наследил дома от майки си и откакто се помни, е там, въпреки че блокът е старо строителство и далеч не може да бъде наречен луксозен.

В последните 3 години Найденов първо купил единия, а после и другия апартамент. Така вече е собственик и на трите жилища на етажа и решил да ги слива в един голям общ имот с големина 265  квадрата. Той е поискал разрешение от общината и миналото лято го получил. Веднага захванал ремонта.

„Проблемът е, че е изкъртил всички стени, някои от които са носещи. Смятам, че може да има сериозен проблем за всички в кооперацията – не дай Боже, да се срути блокът. Васко постъпва много безотговорно. Направихме му забележка, а той ни размахва разрешително от общината и твърди, че е учил за архитект“, проплака пред „Уикенд“ съсед на певеца.

Половината обитатели на блока се притеснявали да влизат в спорове с него, твърди изданието. Така или иначе, до няколко дни домоуправителят свиква извънредно събрание, за да обсъди ситуацията.