Неочакван късмет извади новият водещ на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис, стана ясно преди старта на предаването тази вечер в 22:30 часа. Заместникът на Слави се сдоби със секси партньорка - дългокраката Славена Вътова, от която се очаква не само да пръска чар в ефира, но и да забавлява тв зрителите.

„Ще ви поставям в много нестандартни ситуации, ще поставям и други хора в нестандартни ситуации“, обеща Вътова, която вече има опит на екрана като жури в „България търси талант“.

Славена и новият водещ явно се разбират засега, защото тренират заедно във фитнеса. Очарователната брюнетка не спира да сипе похвали за Николаос - според нея той има бърза мисъл и страхотно чувство за хумор.

Дали е така ще стане ясно тази вечер при срещата с първия му гост в студиото - актьорът Юлиан Вергов, който се е заканил да направи разговора непълно непредвидим. Цитиридис го поканил за сефтето на предаването, защото знаел, че Юлиан обича комедията, а първата му голяма роля била в ситкома на bTV „Тя и той“. В телевизията залагат дали Вергов ще успее да каже правилно името на новия водещ.   
 
Още преди да е седнал в стола си, Цитиридис, който е от гръцки произход, отнесе десетки майтапи заради името си. В социалните медии вече го наричат „Сиктиридис“ и „Цикатридинис Супозиторис“, а по-саркастичните коментатори отсичат:

"Не го знам кой е този Индивидис“ и „Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши“.