Щерките на Аня Пенчева и съпруга й Ивайло Караньотов – Петя и Карина, силно се ненавиждат и избягват да присъстват заедно на светски събития.​​​​​​​ Петя Дикова е дъщеря на Аня Пенчева от брака й със Сашо Диков. Карина е щерка на настоящия съпруг на актрисата – Ивайло Караньотов, от връзката му с друга актриса – Юлиана.

Пипи и Карина са връстнички, и двете произхождат от артистични семейства и всъщност тръгват по един и същи път – следват журналистика и стават репортери и тв водещи. Щерката на Сашо Диков все пак е по-известна от доведената си сестра, защото от няколко години води предаването „Cool T“ по bTV в събота преди обед, пише „Таблоид“.

Сега Карина е репортер в БНТ 2. Тя обаче нашумя и покрай участието си в конкурса „Дупе на годината“ и състезанието „Форт Бояр 2“. Красавицата беше водеща и на „Глобусът“ по Би Ти Ви и обиколи света. След това обаче отиде в БНТ, тъй като беше ясно, че двете доведени сестри няма как да мелят заедно в една и съща телевизия. Амбициозната Пипи остана да гради кариера в bTV и не позволи там да бъде засенчена от красивата Карина.

Водещата на „Cool T“ дълго време се дразнеше, че доведената й сестра е обградена от ухажори,а тя не може да си намери гадже. За разлика от Пипи Карина от години си има приятел и това е създателят на кулинарните предавания „Бон Апети“ и „Щипка сол“ Васил Петров. Двамата станаха родители през 2015 г. на малкия Иво – кръстен на дядото – Ивайло. Карина много се дразни, когато я представят като „доведената дъщеря на Аня Пенчева“ и предпочита да я свързват по-скоро с известната й баба – легендарната актриса Славка Славова. Като дъщеря обаче водещата от БНТ няма как да не ревнува баща си от Аня Пенчева.