23-годишната Махогани Гетар от Ноксвил, САЩ, се ражда с лимфостаза - състояние, при което излишната течност се натрупва в меките тъкани на тялото, причинявайки силен оток.

Заради патологията левият й крак е значително по-голям от десния и добавя около 45 кг към общото й телесно тегло, пише Mirror.

Лекарите поставят плашещата диагноза на американката малко след раждането й. И до ден днешен единственото, което специалистите могат да направят за нея, е да облекчават болката й, тъй като за болестта все още няма лечение.

Като малка Махогани се мразела и се смятала за "изрод". За ниското й самочувствие допринасяли и жестоките коментари и подигравки на околните.

Жена, страдаща от болки в гърба и мигрена, се оказа със смъртоносна болест

Въпреки унизителните коментари по свой адрес и непрестанните съвети да отреже крака си, младата жена намерила сили и решила да не позволява повече никой да я мачка. 

Тя не само започва да се обича, но и опитва да помогне на другите в това. В Instagram и TikTok тя се радва на изключителна популярност. 

Американката е твърдо решена да стане модел и прави първите си уверени стъпки, въпреки всички трудности.

Как изглежда 23-годишната Махогани, която подлуди мрежата и изгря на корицата на престижно модно списание, вижте в jenata.blitz.bg.