Можете да правите секс редовно, да познавате много интимни пози и да изпитвате всевъзможни удоволствия в леглото, но винаги можете да намерите още нещо забавно и интересно за секса. 

Е, сега от jenata.blitz.bg решиха да съберат на едно място няколко интересни факта за секса, които не всеки знае. Те ще ви помогнат да се забавлявате и да научите още нещо полезно за интимните преживявания.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Заложете на лявата страна
Лявата страна на клитора на една жена е по-чувствителна на допир отколкото дясната. Този факт е установен емпирично, когато момичетата оценяват по-положително ласките на лявата половина на клитора им. Време е да опитате да отидете наляво по време на интимни ласки.

4 ползи от секса в кола! 18+

Сексуалните вкусове се променят през годините и стават по-развратни


Много млади момичета се радват на романтичен секс и след това започват да гравитират към по-брутални, груби и доминиращи преживявания. Хората променят сексуалните си предпочитания с течение на времето, понякога дори минават и на противоположните брегове/предпочитания. Колкото по-възрастен е човек, толкова става по-свободен от предразсъдъци и по-готов за различни експерименти в леглото.

10 удоволствията от пиянския секс! 18+

Хората лъжат за секса
Момичетата предпочитат да подценяват броя на сексуалните партньори, а мъжете да преувеличават. Много хора, които не спират да се хвалят за редовния си сексуален живот и връзки, всъщност отдавна не са правили секс. Самохвалковци!.

Размерът на пениса има значение
95% от мъжете имат достатъчно голям пенис, за да задоволят 95% от всички жени. Размерът на пениса има значение, но не е толкова важен, както се смята сред мъжете и жените. Винаги има секс пози, които ви позволяват да постигнете желания оргазъм. 

За малки пениси трябва да изберете позиции с най-плътния контакт и да направите по-дълга любовна игра. В секса основното е ентусиазмът и липсата на егоизъм. 

Ако искате да научите кои са останалите 17 интересни факта за секста, то посетете jenata.blitz.bg