Дългогодишните брачни връзки понякога се оказват истинско изпитание както за мъжа, така и за жената. Има съюзи, в които всичко върши по мед и масло, но има и такива връзки, където нещо куца.

В повечето случаи след като дълго време съпрузите са правили секс само един с друг рутината се настанява трайно в интимните им отношения и те започват да куцат. 

Така например преди време 40-годишната Нина сподели четири страхотни предимства от секса в кола, които заедно с мъжа й открили доста отдавна

Сега обаче 46-годишната Ана реши да разкаже пред jenata.blitz.bg скандалните причини, довели я до решението да изневери на съпруга си. 

„От 15 години сме женени. Сексът липсва. По-точно, има секс, но всъщност усещането е просто отвратително. 

В най-добрия случай не усещам нищо, в най-лошия - струва ми се, че съм гумена кукла, която някой „мушка“просто за забавление. 

В същото време не мога да оставя съпруга си: имаме три деца, апартамент, лятна къща, две коли, той съдържа цялото семейство и т.н. Но без задоволяващ секс имам чувството, че не живея пълноценно. Чувствам се нещастна“, сподели читателката на jenata.blitz.bg, която сподели историята си на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Тя поясни, че се е оплакала на своята най-добра приятелка за нещастния си сексуален семеен живот и получила шокиращ отговор: „Намери си любовник“.

„Отначало се обърках, когато чух съвета на приятелката ми, която също като мен е семейна от много години. После обаче си помисли „Защо не? То ще е само секс! Нищо повече!“.

Намирането на любовник ми беше лесно. Регистрирах се в популярното приложение за запознанства, където посочих, че „търся само висококачествен секс“ и дори съм готова да платя за това. 

Наталия направи стриптийз пред гаджето си и жестоко съжали

Този детайл бе важен, тъй като определено не изглеждам като 18-годишна кукла и трудно бих привлякла някой току-така.

Само след няколко дни ми писа 25-годишният Милен. Предложи ми услугите си и ме покани да отида в тях. 

Съгласих се! Това, което се случи с него, не бях виждала дори и в порно филмите“, споделя 46-годишната Ана.

Но цялата история за това какво се е случило между нея и Милен ще научите на jenata.blitz.bg