В началото на март бе последната обща среща на кралското семейство. Специално за събитието от Канада се върнаха отцепилите се принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Именно от това мероприятие бившата холивудска актриса отново събра всички погледи върху себе си, а всички говореха само за облеклото й, заради което съзряха голяма конспирация.

Веднага след това 38-годишната бивша холивудска актриса се върна в Канада при сина й Арчи, а пък херцогът на Съсекс остана в Лондон за още няколко дни, за да разреши редица работни въпроси и да проведе няколко срещи.

Сензационна новина: Меган и Хари се връщат на Острова СНИМКИ

Но сред „работите“ на 35-годишния Хари, които трябвало да свърши без Меган, било и прощалното му парти, което той си организирал с няколко от най-близките му приятели.

Но приближен до британския принц издаде скандални подробности от въпросната щура вечер.

„Той се събра с бившата си приятелка Челси Дейви. В мига, в който се видяха се награбиха – започнаха да се прегръщат и целуват. Цяла вечер бяха неразделни, а Хари изглеждаше щастлив и безгрижен“, издаде приятелят на британския принц.

Но повече за тайната среща на Хари и бившата му 34-годишна любов, както и много техни снимки, ще видите на jenata.blitz.bg