Преди дни херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл бяха почетни гости на церемонията по връчване на ежегодните награди Endeavour Fund Awards. На благотворителното мероприятие в зала "Драпърс" в Лондон бъдещите родители минаха по червения килим, хванати за ръце. 

37-годишната американка моментално прикова вниманието на всички фотографи и критици. Откакто се присъедини към кралското семейство, стилът на херцогинята е повече от впечатляващ. 

Ексцентричен навик на принц Хари превърна живота на Меган Маркъл в истински ад! Двамата не спират да се карат заради...

С дрехите, които избра за събитието, тя отново го доказа и определено не разочарова никого.

Меган Маркъл има да дава много обяснения заради тази стара СНИМКА

Хари и Меган се държаха изключително непринудено на церемонията. Бившата актриса, която е в третото тримесечие на бременността си, сияеше от щастие до съпруга си. "Хари ще бъде най-добрият баща", призна херцогинята пред един от гостите на церемонията.  

Експерти по езика на тялото разкриха шокираща тайна, свързана с любовта, която изпитват един към друг принц Хари и Меган Маркъл

Малко преди да започне същинската част на събитието пред един от гостите принц Хари посочил корема на съпругата си и споделил нещо, което шокира почитателите на кралската чета. Какво сензационно нещо е разкрил внукът на Елизабет II за очакваното от цял свят бебе, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.