Анфиса чехова е една от онези публични жени, които напълно открито говорят за най-откровените си проблеми. Този път красавицата сподели със своите последователи в социалните мрежи доста интересен опит - процедура по затягане на интимните мускули с помощта на специално лъчение. 


Чехова е убедена, че подобни иновации могат да станат отлично средство за подобряване качеството на интимния живот, а и благотворно да повлияят на женското здраве като цяло. 

Освен това, Чехова сподели още един важен аспект - процедурата не само е безболезнена, но и доста приятна. 

"Вие знаете, че трябва да се поддържа тонусът не само на мускулите на нашето тяло, но и на половите органи. И не само, за да доставяте нереално удоволствие на вашите мъже, а и да се погрижите за вашето лично женско здраве. отслабването на интимните мускули, особено след няколко раждания, с времето причиняват на жените немалък дискомфорт. Сега няма да се впускам в подробности, все пак 30% от моите последователи са мъже.

И ето, накрая, за първи път в Русия, в клиниката на моята приятелка-пионер @salomeya_lartclinic се появи вълшебно кресло. Погледнете на снимката. Изглежда като обикновено кресло.

Уютно е да се седи в него без да си сваляш дрехите. Включат се електрическите вълни, с помощта на които се случва дълбока стимулация на интимните мускули. Те се стягат стотици пъти по-интензивно, отколкото при упражненията на Кегел - около 10 000 пъти за 28 минути.

Процедурата е напълно безболезнена, дори приятна. След 6-10 сеанса вие, в буквалния смисъл, сте като момиченце", разказа Чехова в профила си в Instagram.