Какви ли не неща кътат хората в домовете си. Понякога те трупат куп неща (някои от които много важни и ценни), но забравят за тях, а хората, придобили имотите им, ги откриват и се натъкват на неочаквани находки.

Типичен пример за това е историята на Даниел, който си купи нов апартамент. От jenata.blitz.bg припомнят, че преди време споделихме уникални кадри от това, което той намери в новия си дом.

Но оказа се, че неговата история бледнее пред това, което се случи с канадеца Алекс Арчболд. Мъжът, който имал антикварен магазин, дълги години се познавал с местната учителка по музика Бет-Джоан Рак.

Учителка по музика Бет-Джоан Рак

За съжаление жената починала на 18 ноември 2020 година на 76-годишна възраст. 

Учителка по музика Бет-Джоан Рак

Тъй като няма наследници още преди смъртта й тя се разбрала с мъжа той да изкупи нещата от дома й щом тя почине за 7331 лири стерлинги (което е около 16 хиляди български лева).

Мъж тръгна да ремонтира двора у дома и откри невиждана находка! Сензационни СНИМКИ

Алекс добре познавал учителката по музика, но никога не бил влизал в къщата й, докато тя била жива. Щом Бет починала и посетил дома й за да вземе вещите й останал потресен.


Алекс Арчболд

Вътре намерил куп съкровища. „Знаех, че има хубав роял, но мислех, че това ще е единствената ценна вещ, която ще намеря вътре.

Това, което открих ме остави безмълвен – да кажа, че са съкровища е леко казано“, споделя в захлас канадецът.

Какви безценни вещи е намерил той в дома на покойната учителка по музика ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и много снимки и видеа от неочакваните съкровища