Всички знаем, че страстта в една връзка трябва да се поддържа постоянно. Без значение дали сме отскоро с даден човек, или пък имаме дългогодишни отношения, то сексът трябва да е на ниво.

Мария изпитва постоянни оргазми, но животът й е истински кошмар

Каквото и да си говорим, прелюдията към самия полов акт е изключително важна. Мнозина прибягваме до какви ли не методи, за да възбудим половинката си, че и самите себе си.

Някои прибягват до еротично бельо, други до мръснишки приказки, секс играчки и какво ли още не.

Правете секс без презерватив - полезно е!

Читателка на jenata.blitz.bg писа на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки, за да разкаже за доста странно изживяване, което й се е случило с гаджето й.

„С приятеля ми прибягваме до всевъзможни секс игрички. Просто така ни харесва. Той от много време иска да му направя стриптийз. 

Покрай празниците се съгласих да го направя, но на следващия ден съжалих жестоко и потънах вдън земя от срам“, пише Наталия до jenata.blitz.bg.

Снимката е илюстративна

9 невероятни факта за вагината, които може би не знаете

Всички започна перфектно. Бяхме навън, прибрахме се и аз започнах с частния еротичен танц в хола. Той се побърка от възбуда, а да си призная, сексът след това бе невероятен“, допълва младата жена.

Но чак на следващия ден Наталия разбрала какви сериозни грешки са допуснали с гаджето й и защо целия квартал говори за това.

Каква издънка е направила Наталия по време на стриптийза ще научите на jenata.blitz.bg