Британска дълго време страдала от проблем със задържане на урината и в крайна сметка се решила на операция, но след нея мъките ѝ станали още по-големи. 50-годишната жителка на Брайтън се разболяла от стресова уринарна инконтиненция след раждането на единственото ѝ дете. Заради това тя имала и проблеми с мъжете в леглото. Тогава Тереза Барттрам се решила да легне под ножа на хирурга, за да отстрани недъга, пише в. "Ню Йорк пост".
Фото © Facebook/Theresa Bartram

 

Жената седем години живяла без секс, като в крайна сметка на нея ѝ бил поставен синтетичен възел около средната част на пикочния канал. За няколко години Тереза забравила за своя недъг, докато през 2009 година не се случило нещо ужасно. По време на секс нейното влагалище едва не отрязало пениса на нейния партньор. "Сякаш там вътре има остри зъби. Когато той го извади, целият беше в кръв. Имаше червено петно на чаршафа", спомня си Тереза.   

Според Тереза, за случилото се е виновен сложения в нея възел, но лекарят продължил да я уверява, че това не е така. Шест месеца по-късно двойката се разделила и сега жената отново се страхува да прави секс с мъже.  

Тереза дори пробвала да се стегне и започнала да се занимава активно със спорт, но това довело до сериозни проблеми за здравето ѝ, включително диария и болки в стомаха. В крайна сметка на нея ѝ била поставена диагноза: синдром на раздразнени тънки черва. Предписали ѝ антидепресанти. След това пък на жената бил изрязан пикочния мехур.  

Фото © Facebook/Theresa Bartram

 

Едва през 2015 година лекарите успели да премахнат сложения в нея възел, защото той повредил стена на влагалището ѝ, в резултат на което се развил абсцес. По време на операцията по отстраняването станало ясно, че мрежичката е била сложена твърде ниско и затова се е втвърдила. "Казаха ми, че това е лесна операция, която ще подобри моя секс живот и ще излекува незадържането, но тя разруши всичко. Тя направи вагината ми смъртоносно опасна и ме обрече на самота", вайка се Тереза.  

Сега Тереза отново страда от проблем с незадържането, заради което на нея ѝ се налага постоянно да носи превръзки и да спи на специално фолио.  

Превод и редакция: БЛИЦ