Краят на тази година е съвсем близо. Всички сме развълнувани и с нетърпение очакваме празниците и какви изненади ще ни донесе 2019 година. Звездите гарантират, че последният месец от годината ще ви поднесе обрат. Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък. Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.

Любов и звезди: Кой как прави секс според зодията

Първата половина на декември ще ни донесе добро настроение. Това ще бъде осигурено от Слънцето, което ще пресича Стрелец – ще ни донесе увереност и дисциплина. Следователно, не само атлетите ще се справят добре. Меркурий разположен в същия знак ще умножи този ефект. Ще се насладите на мисленето и коментирането на събития и също така да се поставяте в ролята на съдия. В този период вашата мисия е да опитате да сключите мир на всякъде.

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

Хороскопът за декември 2018 г. насърчава хората да бъдат търпеливи. Вие ще постигнете целите си, но за всичко си има време. Не можете да ускорите събитията, трябва да изчакате, докато позицията на звездите се промени отново.

Но за какво трябва да се готви всяка зодия в областите на любовта, семейство, кариерата, финансите и здраве ще научите на jenata.blitz.bg