Лайфстайл консултантката на фешън фирма съветва изоставените представителки на нежния пол преди Свети Валентин да изгорят интимното си бельо, пише в. "Метро".

Сузана Галанд е уверена, че по този начин жените ще се отърват от "отровните остатъци от предишната им връзка и от отрицателните енергии", натрупани в сутиените и бикините при предишните срещи с неверника.

Много бройки от секси бельото биват подарени на дамите по време на предишни чествания на Деня на влюбените. Според Галанд тези артикули са предназначени за "чужди очи". Поради тази причина, когато някоя от партньорка бъде прокудена от бившия, тя бързо трябва да прибегне до огъня. В тази насока Сузана Галанд съветва да се предприемат няколко последователни стъпки.

Първо да се намери място, където безопасно може да се запали огън. Край огнището могат да се поканят близки и приятели. Преди палежа, хубаво е да се формулира някакво пожелание. След това бельото трябва да се потопи в пламъците, чифт по чифт. "Вглъбете се в бельото и си мислете, че освен лошата енергия, си отива и част от миналото ви!", съветва Сузана Галанд.